SökNYHET: 12 månaders Allriskgaranti på alla våra datorer. Läs mer...

Vad gör vi?
Vi förmedlar fabriksrekonditionerad IT-utrustning av hög kvalité till väldigt förmånliga priser. Vare sig ni behöver en större mängd datorer av exakt samma modell och specifikation eller endast en enda dator kan vi snabbt tillgodose ert behov.

Hur länga har vi funnits?
Företaget bildades år 2003. Sedan dess har vi vuxit och utökat vår kundkrets för varje år. Idag levererar vi rekonditionerad högkvalitativ IT-utrustning till kunder mest inom norden men även en hel del utanför.

Vilka är våra kunder?
Våra kunder är främst kommuner, skolor, landsting och företag. Dock är även privatpersoner varmt välkomna att handla utav oss.

Vilka typer av datorer säljer vi?
Vi säljer rekonditionerade företagsmodeller – till vem som helst!

Vad är en dator av typ 'företagsmodell'?
När det gäller bärbara datorer finns det två klasser - konsumentmodeller och företagsmodeller. De flesta NYA konsumentmodeller kostar mellan 3 000 – 7 000 Kr medan de billigaste bättre NYA företagsmodellerna kostar 10 000 Kr och ända upp till 40 000 Kr. Vad är då skillnaden?

Varför är nya företagsmodeller så dyra?
P.g.a. flera egenskaper – som konsumentmodellerna helt eller till större del saknar. Företagsmodeller har robusta och styva skal som är lätta sett till vikten och de flesta är även utrustade med ett hårt lock i metallegering. De är väldigt tysta och alstrar ytterst lite värme sett till prestandan. Tangentborden är robusta och känns trevliga att skriva med. De har matta eller reflex fria skärmar av hög kvalité. Driftsäkerheten är väldigt hög och prestandan likaså. De är modulbaserade och lätta att uppgradera samt framtidssäkra för kommande operativsystem. Dessa egenskaper ger dem en lång livslängd.

Varför köpa rekonditionerade företagsmodeller?
En rekonditionerad företagsmodell är av bättre kvalité, har högre prestanda och lever i genomsnitt betydligt längre än en NY konsumentmodell i samma prisklass. Har man dessutom lika lång garanti och ännu längre support borde valet vara enkelt.

Vilka köper rekonditionerade företagsmodeller?
Tidigare var det mest kommuner och företag som handlade rekonditionerade företagsmodeller eftersom dessa har dataansvariga som känner till de två klasserna bland bärbara datorer. Denna marknad har varit helt okänd för de flesta privatpersoner fram tills för ett par år sedan då allt fler börjat ställa krav på kvalité – vilket resulterat i att fler privatpersoner börjat handla billiga rekonditionerade företagsmodeller.

Vart kommer de rekonditionerade företagsmodellerna ifrån?
Det är datorer som hyrts ut till företag men som efter hyresperiodens slut - vilket är en väldigt kort del av dessa datorers totala livslängd - återgår till leverantören som i sin tur rekonditionerar dem och låter oss sälja dem för en bråkdel av nypriset. Det är även datorer från företag som gått i konkurs samt demoexemplar.

Vad görs vid rekonditioneringen?
Alla våra produkter genomgår en noggrann rekonditionering på en stor rekonditioneringsfabrik. Varje produkt genomgår flera led där de först tvättas och sedan rensas från gammal mjukvara varefter de mekaniska delar som behöver bytas ut byts ut för att optimera varje produkts skick och prestanda. Efter rekonditioneringen skickas produkterna välpaketerade till oss för vidare förmedling.

1 års Garanti och 3 års Support!
Varje produkt levereras, om inte annat anges i produktbeskrivningen, med 1 års garanti. För att våra kunder ska känna sig trygga om de behöver hjälp omfattas även varje produkt av 3 års telefonsupport på hårdvara och levererat operativsystem.

Allriskgaranti - NYHET!
Nu får du även 1 års allriskgaranti på köpet när du handlar en dator utav oss.


PROVA GRATIS - NYHET!
En nöjd kund är det viktigaste för oss.

Med fri frakt om du inte är nöjd och fri retur kan du beställa hem och testa en dator utan att det kostar dig en enda krona. Du har dessutom 14 dagar öppet köp så att du har tid att bestämma dig.

Surfa på nätet, skriv dokument, spela spel, installera egna program, ta med datorn till skolan eller till kontoret. Bilda dig en egen uppfattning och se om den är rätt för dig. Om du inte är nöjd så är det bara att kostnadsfritt returnera den.