SökNYHET: 12 månaders Allriskgaranti på alla våra datorer. Läs mer...
1. Beställning

Via telefon
Ring och prata med en säljare. Du får då en personlig kontakt och snabbt svar på de frågor du har innan du väljer vilken produkt du vill köpa.

Online
Vår webshop har aldrig stängt. Bläddra igenom i din egen takt och beställ genom att klicka på respektive varas "köp" knapp. Avsluta beställningen genom att klicka på "Gå till kassan", fyll i dina uppgifter och klicka sedan på skicka order. Om något är oklart kommer en av våra säljare efteråt att ringa upp dig för att gå igenom betällningen.

2. Leverans


Hämta själv -
Du är välkommen att själv hämta dina beställda varor från ett av våra utlämningskontor eller från vårt centrallager i Järfälla [ läs mer ].

Vi skickar -
Vi skickar dagligen produkter över hela Sverige. Produkterna levereras nogrannt emballerade. Alla paket är försäkrade upp till respektive pakets värde.

 

3. Betalning


Faktura - 30 dagar
Vi skickar dig en faktura tillsammans med dina varor som du betalar i efterskott.

Delbetalning - 
Dela upp betalningen i 3, 6, 12 månader räntefritt eller 24, 36 månader med ränta.

Postförskott / efterkrav -
Du betalar när du löser ut dina beställda varor hos ditt lokala postombud.

Kontant -
Du betalar en kontantfaktura direkt på plats när du hämtar dina beställda från ett av våra utlämninskontor eller från vårt centrallager i Järfälla [ läs mer ].


4. Prova datorn i 14 dagar

Att du är nöjd är det viktigaste för oss.

Därför ger vi dig som beställt en dator hela 14 dagars "prova-på-tid" så att du i lugn och ro kan testa den.

Surfa på nätet, skriv dokument, spela spel, installera egna program, ta med datorn till skolan eller till kontoret. Bilda dig en egen uppfattning och se om den är rätt för dig.


5. Att behålla eller returnera? 
Om du är nöjd med köpet så behåller du datorn. Har du kört postförskott eller betalat när du hämtat datorn, ja då är den redan betald. I annat fall betalar du in den medföljande fakturan eller startar delbetalningen.

Om du inte är nöjd så kan du returnera den. Vi står för returfrakten. Har du redan betalat för datorn återfår du allt inklusive den frakt du lagt ut för att få den levererad till dig. Har du kört faktura eller delbetalning så makuleras dessa.