SökNYHET: 12 månaders Allriskgaranti på alla våra datorer. Läs mer...

Bortskänkes - Information ( varorna vi skänker finner du längre ner på sidan )

Här ser du alla varor som vi skänker bort av olika anledningar.
Varje vara går att beställa inom 24 tim efter att annonsen publicerats på Blocket.se.

Vi är ett litet företag som sedan 2003 sålt förnyade kvalitetsdatorer. Sedan 1 år tillbaka startade vi med den lite udda egenskapen att låna ut våra maskiner gratis. Varför lyssna på vårt rabbel när man kan prova dem själv tänkte vi.

Den här bortskänkessidan ska inte förväxlas med v
årt Prova På koncept där vi lånar ut datorer gratis (tjejen till höger).
Här skänker vi faktiskt maskiner. Inga avgifter. Inget finstilt. Inga kruseduller. Bara en symbolisk summa på 1 kr som vi sedan krediterar ( om man vill, då det kan vara kul att stå i kassan och lösa ut sitt stora paket för 1 kr ).

Tanken med den här sidan är att hjälpa någon då och då som faktiskt behöver hjälp.

Vem som helst kan beställa men vår förhoppning är att några som verkligen har ett behov men inte ekonomin ska få möjlighet att få en dator till jul.

Så tänk efter innan Du beställer. Är Du verkligen i behov av en gratis dator eller kan du hoppa över och köpa en istället?

Krav från oss fr.o.m. 30 nov:

Vi vill att varje mottagare av en dator efteråt skriver en liten text om sig själv och sina tankar kring hur datorn kommer att komma till nytta ( anonymt om så önskas ). Vi kommer sedan att publicera respektive text framför motsvarande bortskänkt dator.

Observera att den här texten ska skrivas till oss efter att man har fått en orderbekräftelse från oss där det står att man fått datorn. Skriv inte denna text när du lägger ordern i kassan då det tar tid och det gäller att vara så snabb som möjligt i kassan.

Läs Brev från mottagare - klicka här

OBS! Klicka här för att uppdatera sidan!
( du får då den senaste versionen och inte någon cashad sida )


OBS! Datumet för när nästa dator ( 1 st ) läggs ut för bortskänkning kommer att publicerar här i förväg.

I samma stund som vi uppdaterar saldot med en ( 1 st ) dator så dyker en ny knapp upp till höger om "LÄS MER" knappen. Den knappen heter "PROVA GRATIS". Tryck på den och följ instruktionerna så snabbt som möjligt. Så fort datorn beställts så återgår saldot till 0.

OBS! Väldigt många kommer att trycka på "PROVA GRATIS" knappen samtidigt och sedan fylla i sina uppgifter men det är den som är snabbast att bekräfta och skicka iväg ordern som får datorn.

För att vara så snabb som möjlig så fyll i dina uppgifter och välj fri frakt och postförskott i kassan. Lägg inte ner tid på att skriva kommentarer, brev eller meddelanden till oss. Det kan du alltid göra i efterhand - bara få iväg ordern så fort som möjligt.

Vi har satt upp den här sidan tillfälligt och den är inte anpassad för den här typen av försäljning. Det är väldigt många som klickar på sina webbläsares uppdatera knapp och på så sett har stenkoll på när "PROVA GRATIS" knappen dyker upp. Så fort knappen dyker upp så ändras lagersaldot till 1. Så snart någon skickat iväg ordern så ändras lagersaldot återigen till 0. Alla som befinner sig i kassan när lagersaldot blir 0 kommer inte att kunna avsluta sina ordrar så det gäller att vara snabb.

"PROVA GRATIS" knappen kommer att aktiveras fler gånger innan jul. Datumen kommer senare.


Nästa dator som bortskänkes ser du nedanför:


Antal bortskänkta datorer hittils: 6 st

1) 2012-11-27: FUJITSU ESPRIMO M9410 14''WXGA
2) 2012-11-28: FUJITSU ESPRIMO M9410 14''WXGA
3) 2012-11-29: FUJITSU ESPRIMO M9410 14''WXGA       |     Brev från mottagaren - klicka här
4) 2012-11-29: DELL LATITUDE E4300 13.3''WXGA LED
5) 2012-11-30: FUJITSU ESPRIMO M9410 14''WXGA       |     Brev från mottagaren - klicka här
6) 2012-11-30: FUJITSU ESPRIMO M9410 14''WXGA       |     Brev från mottagaren - klicka här