SökNYHET: 12 månaders Allriskgaranti på alla våra datorer. Läs mer...

All utrustning är fullständigt rekonditionerad och levereras, om inte annat anges i produktbeskrivningen, med 1 års garanti, 1 års allriskgaranti och 3 års support.

14 DAGARS PRISGARANTI - NYHET!

Vi garanterar Sveriges lägsta priser på samtliga produkter. Hittar du inom 14 dagar samma produkt till ett lägre pris, så får du mellanskillnaden och 25% av denna i ersättning.

Vi lämnar prisgaranti i 14 dagar från köpdatumet. Prisgarantin gäller mot både webbutik eller fysisk butik.

För att ta del av prisgarantin krävs att följande villkor uppfylls:

  • Butiken måste existera i Sverige och sälja till svenska konsumenter
  • Butiken måste vara en svensk butik och ha ett svenskt
    Momsregistreringsnummer (VAT-nummer)
  • Butiken måste tydligt visa priserna på sin webbplats för varan i fråga
  • Prisgarantin gäller endast ordinarie priser och inte REA-erbjudanden
  • Garantin avser endast varor med samma egenskaper och inte varor som liknar vår vara (dvs. kopior, annat märke osv är inte samma vara)
Om villkoren uppfylls, skicka ett e-mail till vår kundtjänst med en länk till den vara, eller telefonnummer till den butik som garantin avser. Så får du information om hur du skall gå tillväga.

14 DAGARS PROVA GRATIS - NYHET!
En nöjd kund är det viktigaste för oss.

Med fri frakt och fri retur ifall du inte är nöjd kan du beställa hem och testa en dator, i 14 dagar från leveransdatum, utan att det kostar dig en enda krona. Du betalar endast om du vill behålla datorn.

Surfa på nätet, skriv dokument, spela spel, installera egna program, ta med datorn till skolan eller till kontoret. Bilda dig en egen uppfattning och se om den är rätt för dig. Om du inte är nöjd så är det bara att kostnadsfritt returnera den (läs stycket längre ner - Ångerrätt och returfrakt)

30 DAGARS ÖPPET KÖP - NYHET!
Om du inte provat datorn men ändå vill skicka tillbaka den så går det bra. Om förpackningen är obruten så förlängs öppet köp tiden med 16 dagar till totalt 30 dagar från leveransdatum.

Garanti
Vi lämnar, om inte annat anges i produktbeskrivningen, 1 års garanti på all hårdvara. Garantin innebär att vi reparerar produkten inom garantitiden, om den mot förmodan går sönder. Om inte detta kan ske och inget annat har avtalats, innebär garantin att kunden ska i första hand ersättas med likvärdig vara och i andra hand att köpet återgår. Garantin avser inte skada som uppkommit på annan utrustning än den som köpts hos oss. Detta oberoende av om skada på annan utrustning uppstått på grund av fel på vara köpt av oss. Garantin upphävs automatiskt om ingrepp har gjorts i varan. Detta oberoende av om ingreppet har utförts av auktoriserad reparatör eller av kunden själv. Vi ersätter inte kostnader som uppstått under garantitiden på grund av reparationsarbete utfört av annan än oss om inte detta överenskommits mellan oss och kunden. Garanti gäller mot uppvisande av giltigt kvitto.

När det gäller batterier till bärbara datorer så garanterar vi att dessa fungerar och tar laddning. Dock ges ingen garanti för hur lång drifttiden är.

Allriskgaranti - NYHET!
Nu får du även 1 års allriskgaranti på köpet när du handlar en dator utav oss. Läs mer - klicka här!

Support
All support sker via telefon om inte annat är överenskommet. Supporten är uppdelad i två kategorier - hårdvara och mjukvara.

Hårdvarusupport -
Åberopas när ni behöver hjälp med att hantera datorns interna delar som hårddisk, minne, skärm, moderkort m.m. Hårdvarusupporten gäller i hela 3 år med start från inköpsdatum.

Mjukvarusupport - Operativsystem
Åberopas när ni behöver hjälp med själva operativsystemet. Mjukvarusupporten gäller i hela 3 år från inköpsdatum. Problem med Internet täcks inte av mjukvarusupporten p.g.a. att dessa inte kan åtgärdas via telefon. För att få hjälp med internetinställningar rekommenderar vi våra kunder att kontakta sina respektive internetleverantörer.

Mjukvarusupport - Virus (gratis återinstallation)
Problem med virus täcks inte av mjukvarusupporten p.g.a. att dessa inte kan åtgärdas via telefon. Dock har vi har löst det genom att helt engkelt erbjuda gratis återinstallation av datorn. Lämna in eller skicka in datorn till vår verkstad så återställer vi datorn kostnadsfritt. Gäller i hela 3 år med start från inköpsdatum.

Betalningssätt
Som kund kan du betala på 5 olika sätt:

Postförskott / efterkrav -
Ordersumman inklusive moms betalas vid leverans.

Kontantfaktura -
Du får en faktura som betalas direkt när du själv hämtar varorna från ett av våra utlämningskontor i Sollentuna eller Järfälla. Vid hämtning av större partier görs detta direkt från vårt centrallager i Järfälla.

Faktura - 30 dagar - Företag
Vi fakturerar skolor, myndigheter och svenska företag.
Vi förbehåller oss rätten att skicka mot postförskott om inte kreditprövningen godkänns.
Normalt fakturerar vi mot betalning inom 30 dagar.

Faktura - 30 dagar - Privatperson
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Faktura - förskott -
En faktura skickas till dig som du betalar i förskott. Leverans sker normalt inom en vecka efter att vi registrerat betalningen.

Delbetalning
Betalningen kan delas upp i 3, 6, 12 mån räntefritt eller 24, 36, 48, 60 mån med ränta.

Vi kan även erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning som sker i samarbete med SveaWebPay. Delbetalning är ett flexibelt alternativ för dig som vill ha kontroll över dina inköp, och samtidigt vara säker på att kunna köpa det du behöver. Det finns flera olika betalningsalternativ att välja mellan och du kan när som helst under delbetalningstiden välja att slutbetala den resterande skulden i en enda betalning. Ansökan om delbetalning sker i kassan i samband med att du anger personnummer och den delbetalningsplan som passar dig. Därefter görs en kreditupplysning och identitetskontroll och du får direkt besked om ansökan har godkänts. Information om att upplysning gjorts kommer att skickas hem via post eller via SMS. Skulle ansökan ej gå igenom kan du välja något annat betalningsalternativ. Uppläggningsavgiften betalas på inbetalningsavin. Aviavgiften betalas sedan på respektive månadsavi.

Delbetalning    
Ränta     Uppläggningsavgift     Aviseringsavgift    
3 månader 0% 95 kr 29 kr
6 månader 0% 195 kr 29 kr
12 månader 0% 295 kr 29 kr
18 månader 11,20% 350 kr 29 kr
24 månader 11,20% 350 kr 29 kr
36 månader 11,20% 350 kr 29 kr
48 månader 11,20% 350 kr 29 kr
60 månader 11,20% 350 kr 29 kr

 
Leveranstid

Stora delar av vårt utbud levereras inom 5 arbetsdagar dock i enstaka fall kan det ta upp till 10 arbetsdagar. För närmare information, kontakta kundservice, 08 - 84 84 00 eller skicka oss ett mail (se fliken 'kontakta oss').

Ej uthämtat paket
Paket som inte hämtas inom två veckor skickas automatiskt tillbaka till oss. Detta medför att du får betala returfrakt plus hanteringsavgift (totalt 495 kr inkl. moms) för ej hämtat paket.

Transportskada
Varor levereras med DHL. Om emballaget är skadat eller det saknas kollin skall detta meddelas transportören direkt. Ansvaret för varan övergår till köparen när varan mottagits och kvitterats. Om Du upptäcker att varan har blivit skadad i leveransen när Du packar upp den ska detta snarast möjligt meddelas oss. Leveransskadad vara får inte flyttas från leveransadressen då vår leveransförsäkring i detta fall slutar att gälla.

Ångerrätt och returfrakt
Om du provat din dator och inte är nöjd med den kan du returnera den utan kostnad. Det enda du behöver göra är att kontakta oss inom 14 dagar från leveransdatum för att få en retursedel och därefter, inom 30 dagar från leveransdatum, lämna in datorn till ditt postkontor för retur. Kontakta vår support (se fliken 'kontakta oss') så mailar vi en returfraktsedel till dig. Du kan självklart även lämna in den på vårt kontor i Sollentuna, så länge du gör det inom 30 dagar från leveransdatum.

Det enda kravet för fri retur är att datorn och originalförpackning inte är fysiskt skadade. Du får självklart ha använt datorn fritt under dessa 14 dagar (läs stycket högre upp - PROVA GRATIS). En skadad eller utbytt originalförpackning medför en debitering om 100 kr inkl. moms. Emballera paketet väl för att undvika fraktskador.

Så fort vi granskat returpaketet och det är utan anmärkning gör vi något av följande:

1) En full återbetalning till dig om du betalat mot postförskott eller kontant. Glöm inte att skicka med ditt kontonummer på ett papper när du returnerar paketet till oss. Återbetalningen sker per automatik inom 14 dagar från det att vi mottagit paketet. Meddela oss om du vill påskynda återbetalningen. Då gör vi återbetalningen manuellt vilket sker omgående.

2) Ifall du valt något av betalningsalternativen faktura eller delbetalning kommer dessa att makuleras vilket innebär att du inte behöver betala dem.

Returer får inte skickas mot postförskott eller efterkrav – dessa kommer inte att lösas ut.

För att en retur av datorn du haft på prov ska godkännas måste du kontakta oss inom 14 dagar från leveransdatum. Det räcker med att du skickar ett mail till oss och skriver att du vill returnera varan. Det går också bra att ringa oss på nummer: 08 - 84 84 00. Därefter skickar vi dig en retursedel via mail eller vanlig post som du använder när du skickar tillbaka varan. Datorn ska sedan inom 30 dagar från leveransdatum lämnas in på ett postkontor för retur till oss. Du kan även lämna in den på vårt kontor i Sollentuna, så länge du gör det inom 30 dagar från leveransdatum.

Mjukvara
Alla datorer levereras förinstallerade och körklara med operativsystem, drivrutiner, nyttoprogram samt ett Office paket för hantering av Microsofts Word-, Excel- och PowerPoint-dokument. Alla datorer levereras med giltig licens för ett operativsystem (os).

Fel leverans
Om du har fått en felexpidierad vara ska du kontakta oss så snart du mottagit beställningen. Felaktig vara ska reklameras så snart felet upptäcks. Vi står för returfrakten. Vid kontakt med oss, uppge order- eller fakturanummer. Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen (1990:932).

Tvist
Vid eventuell tvist kommer vi att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Övrigt
Vi ingår endast avtal med myndiga personer (över 18 år).